Home

 

 

Welkom op mijn website:

Craft Creation

Al van kinds af aan ben ik altijd met iets creatiefs en kunstzinnigs bezig, en geniet ik intens als ik iets met m'n handen creëer. De drive om met iets moois bezig te zijn geeft me eindeloze inspiratie en plezier. Begin dit jaar ben ik begonnen mijn project/bedrijf op te gaan zetten, waar ik nu met mijn creativiteit een verkoopbaar kwaliteitsproduct maak. Ik beschilder en decoreer gerecyclede, oude meubels en woonaccessoires. Ik ben er trots op om mijn kunstzinnige talenten en vakkundige kwaliteiten te gaan gebruiken, en er nu mijn werk van te maken. Bijzondere objecten waar anderen ook van kunnen genieten.  

StartpaginaFotoLinks

 
 
 
 
 
Selina Busch
 

Mijn werk is zeer veelzijdig en uitgesproken. Maar ik doe meer dan een likje kalkverf erover. Mijn meubels zijn spannender, vrolijker, en levendiger. Met mijn eigen klassieke/decoratieve stijl, wil ik graag iets heel anders creëren; iets wat echt bijzonder en mooi is. En niet in de winkel te koop. Ik laat elk stuk individueel spreken door gedurfde en verfijnde ontwerpen. Elk stuk is uniek en met liefde en aandacht gemaakt; een echte eyecatcher!

Met mijn decoratieve schilderwerk probeer ik elk object méér te laten zijn dan een simpel geverfde witte of grijze kleurloze kast met een "geleefde look".

Craft Creation is dan ook geen brocante. Craft Creation brengt op unieke wijze kleurloze oude woonobjecten tot leven: in kleurrijke en bijzondere meubels of woonaccessoires. Een sieraad in ieder interieur. 

Neem gerust een kijkje op deze website. Lees over wie ik ben, wat mij inspireert en hoe ik te werk ga. Laat u inspireren op de pagina van "Mijn Werk" voor een overzicht van mijn handbeschilderde werk. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar eventuele mogelijkheden voor uw eigen meubeltje? Ik werk tevens in opdracht.

Heeft u interesse in mijn werk, deze kunt u kopen via mijn webwinkel op Etsy (CraftCreationMeubels). Klik daarvoor op onderstaande link. Check tevens de andere links voor updates, informatie en nieuws.

Voor vragen of contact: info@craftcreation.nl of gebruik het contactformulier.